top of page

Juokseva osteopaattiOsteopaatti Joonas Mustonen. Vastaanotto Helsingissä, Haagassa ja Tapanilassa. Osteopatia, Fysioterapia, Urheiluhieronta ja Kuntoutus.
Osteopaatti Joonas Mustonen

Tervehdys kaikille lukijoille! Olen Joonas Mustonen aktiivi juoksuintoilija sekä ennen kaikkea ortopedinen osteopaatti. Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja -vaivojen hoitamiseen ja kuntouttamiseen.


Vastaanottoa pidän Helsingissä Pohjois-Haagassa, Kaupintiellä Flexus Fysion tiloissa ja Tapanilan Terveydessä, Tapanilan urheilukeskuksen yhteydessä Erätiellä. Arkisin minut löytää Haagasta ja viikonloppuisin Tapanilasta.


Olen vuonna 2022 valmistunut Ortopedisesta osteopatian koulutuskeskuksesta ja syventävänä jatkokoulutuksena olen käynyt vestibulaarielimen tutkiminen ja kuntoutus -kurssin vuonna 2023. Tänä vuonna on tarkoitus syventää osaamista vielä entisestään neurologisten vaivojen osalta jatkokoulutuksien avulla.


Kirjoituksissani nostan esille itselleni mielenkiintoisia aiheita, vahvuusalueita (empiirinen kokemus) sekä suuren mielenkiinnon vuoksi juoksuun liittyviä TULES-vaivoja tai ongelmia. Kirjoituksissa pyrin korostamaan tutkittua tietoa ja dataa, joiden lomassa reflektoin opittua empiiristä kokemusta vastaanottotyöstä ja juoksusta. Tavoitteena on luoda oppimisen ympäristö, josta kaikki voivat oppia jotakin tai ainakin herättämään pohdintaa asian tiimoilta. Antoisia lukuhetkiä ja tervetuloa vastaanotolleni joko Helsinkiin Pohjois-Haagaan tai Tapanilaan.

18 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page